Kotisivupaketit

Kotisivutyrityksellesi.fi tarjoaa kahta erilaista kotisivupakettia.
Käyntikorttisivustoa sekä perussivustoa.
Kotisivupaketit alk. 249€

Kotisivupaketit

Kotisivutyrityksellesi.fi tarjoaa kahta erilaista kotisivupakettia.
Käyntikorttisivustoa sekä perussivustoa. Molemmilla sivustoilla on myös kotisivupakettihinta, joten tiedät jo projektin alkuvaiheessa lopulliset kustannukset.

Paketteihin voi lisätä haluamiaan ominaisuuksia. Hinta katsotaan näissä tapauksissa erikseen. Lisäominaisuuksia voi olla esim. Useita erilaisia lomakkeita, live chat -asiakaspalvelu, tai vaikkapa käyntikorttisivut yhdellä alasivulla.

Käyntikorttisivustot
perussivustot

Käyntikorttisivustot

Käyntikorttisivusto sisältää esittelyn yrityksestä, palvelut, referenssit sekä yhteystiedot yhteydenottolomakkeineen samalla sivulla. Sisältää logon ja alustavan hakukoneoptimoinnin.

Perussivustot

Perussivusto sisältää etusivun sekä neljä alasivua valikossa. Jos alasivuja tarvitsee lisää, niin hinnasta sovitaan erikseen ennen sivujen aloittamista. Sisältää logon ja alustavan hakukoneoptimoinnin.

Ylläpito

Tarjoamme kuukausittaista ylläpitoa asiakkaillemme aina.
Ylläpitoon kuuluu päivittäinen varmuuskopiointi, päivitykset sekä 2x kuukaudessa teksti/kuva muokkaukset/lisäämiset.

Tärkeitä asioita kotisivujen suunnittelussa?

Mitä tulee ottaa huomioon sivujen suunnittelussa?

Hakukonenäkyvyys merkitsee paljon sivuissa. Jos hakukoneoptimointia ei tehtäisi, niin sivuilla ei olisi mitään merkitystä sillä kukaan ei löytäisi niitä. Sivut täytyvät rakentaa niin, että sivut löytyvät googlesta. Sivujen täytyvät olla visuaaliset sekä kaikille laitteille sopivat. Sivuilta pitää olla helposti saatavilla yrityksen tiedot, palvelut sekä yhteystiedot. Asiakas ei jää sivuille, jos tietoa joutuu etsimällä etsiä sivuilta.

Jätä sähköpostisi
niin laitamme sinulle lisätietoa
kotisivupaketeista.

Tietoa meistä

kotisivutyrityksellesi.fi suunnittelee ja toteuttaa responsiiviset nettisivut.

Käyntikorttisivut alk. 249€ + 24% ALV. 
Perussivustot alk. 399€ + 24% ALV.

EMAIL:
webdesignkasperi@gmail.com

Mistä saada asiakkaita?

Internet on paras asiakasvirran lähde ja lähes jokaiselle uudelle yritykselle logo ja verkkosivut ovat ensimmäisiä asioita, jotka pitäisi nopeasti saada tehtyä. Kummatkin ovat yrityksesi imagon kannalta tärkeitä tekijöitä, joten niiden tekeminen kannattaa ulkoistaa ammattilaisten hoidettavaksi.

Kotisivut