Facebook-Markkinointi

Facebook-markkinoinnilla tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti ja kohdennetusti. Facebook-markkinointi tuo lisää kävijöitä sivuillesi, lisää todistetusti myyntiäsi. Ole näkyvillä yhdessä suosituimmassa sosiaalisen median kanavassa.

Facebook
Markkinointi

Luomme sinulle / yrityksellesi someprofiilin Facebookkiin.
Facebook on erinomaisia paikkoja markkinoida yritystäsi.

Facebookkia käyttää jo yli 2 miljoonaa suomalaista. Se on erionomainen paikka markkinoida yritystäsi ja pystyt saavuttamaan sitä kautta hyvin tarkasti rajattuja kohderyhmiä.  Tämän avulla lisäät myyntiäsi Facebook -yritys sivusi kautta.

Halutessasi tuotamme kaiken sisällön yrityksesi Facebook -kanavaan.

Facebook
Sivu

Huolehdi sivusi visuaalisesta ilmeestä

Kuvat Facebook -sivulla eivät saa olla epätarkkoja, huonolaatuisia ja niiden tulee olla juuri oikean kokoiset, jotta ne näkyvät sivulla oikein ja ammattimaisesti.

Sivun profilikuvana toimii parhaiten yrityksen logo. Sivun kansikuva on tärkeä osa Facebook -sivua. Ammattimainen kansikuva tuo heti erilaisen tiedon asiakkaalle, ja se on erinomainen paikka ilmoittaa tulevista tapahtumista tai mainostaa palvelujasi.

Kansikuvat, esitteet, menut, julisteet, lahjakortit, mainokset, bannerit edullisesti kotisivutyrityksellesi.fi sivustolta. Kaikki nämä palvelut alk. 30€ sis. alv. Kaikkiin palveluihin saa mahdollisuuden myös maksun kuukausierissä.

Jätä sähköpostisi
niin laitamme sinulle lisätietoa
Facebook-markkinoinnista.

Tietoa meistä

kotisivutyrityksellesi.fi suunnittelee ja toteuttaa responsiiviset nettisivut.

Käyntikorttisivut alk. 249€ + 24% ALV. 
Perussivustot alk. 399€ + 24% ALV.

EMAIL:
webdesignkasperi@gmail.com

Mistä saada asiakkaita?

Internet on paras asiakasvirran lähde ja lähes jokaiselle uudelle yritykselle logo ja verkkosivut ovat ensimmäisiä asioita, jotka pitäisi nopeasti saada tehtyä. Kummatkin ovat yrityksesi imagon kannalta tärkeitä tekijöitä, joten niiden tekeminen kannattaa ulkoistaa ammattilaisten hoidettavaksi.

Kotisivut

kotisivutyrityksellesi.fi 2018 © WEB DESIGN KASPERI MERILÄINEN